"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.








Monday, July 31, 2017

SHAWL NEW AND TRENDY...BY ESCRAVES TM

Assalamualaikum.wrt

Entry kali ini kita cuba Up shawl baru yg superb dan gojes oleh pihak ESCRAVES.

Batch Nayla 4.0 ini lebih menarik kerana keluaran kali ini ada TAMBAH NILAI yg sememang OHSEM dari segi kelabuhan inner dalam. Agak MAKAN KAIN sedikit. Jadi HARGANYA JUGA ADA TAMBAH NILAI. Sebenarnya sangat BERBALOI dengan harganya.

Material kain daripada korea chiffon yg semestinya lembut dan sejuk dan selesa dipakai. anda WAJIB CUBA. Serious best!

Klu ada yg ragu2 jarang.. ianya TAK JARANG in shaa Allah kerana INNER DIJAHIT SEKALI.

Klu yang pertama kali anda kena cuba dan rasai sendiri tau. 

Oklah.. JOM.BACA keterangan lanjut Nayla 4.0 ini.


==========

🌈 NAYLA 4.0 🌈
πŸ’₯Terbaru dan Terkini..πŸ’₯
DESIGN BARU ... PASTI JATUH CINTA DENGAN KELEMBUTAN KAIN DAN POTONGANNYA.. Serious!πŸ’
✔ Terdapat 2 saiz
L : 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL : 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65)

✔ Material
Body : Flamingo Chiffon
Awning : Soft Cotton
=============
KEISTIMEWAAN
=============
πŸ’• Tidak jarang & tidak panas
πŸ’• Flowy beralun
πŸ’• Kelabuhan boleh dilaras
πŸ’• Inner terbentuk elok - efek muka bujur sireh
πŸ’• Inner anti tembam
πŸ’• Pinless
πŸ’• Minima iron
πŸ’• Inner dalam labuh menutupi leher
πŸ’•10 pilihan warna yang menarik

Harga :
L RM63
XL RM73
Postage :
+RM8 (sm) / +RM11 (ss)

Nak order? Jom whatsAppwww.wasap.my/60123634769 dgn segera πŸ€—

Serious buyers sangat diutamakan.
Proses tempahan adalah selama 48jam. Sekiranya anda masa utk memankangkan tempoh byran.moga maklumkan segera kpd kami.
Terima kasih. πŸ€—πŸŒΊ
10 warna yg menggugat mata anda hati para wanita..hihi


INDIGO FERN
Lebih hampir kepada warna sebenar


TIFFAY SKY
Lebih hampir kpd warna sebenar


Creamy pink
Lebih hampir kepada warna sebenar


Candy rose
Lebih hampir kepada warna sebenar


Dusty Taffy
Lebih hampir kpd.warna sebenar


Mauve berry
Lebih hampir kpd.warna sebenar


Walnut Wood
Lebih hampir kepada warna sebenar


Downy Brown
Lebih hampir kpd warna sebenar


Royal Tea
Lebih hampir kpd.warna sebenar


SHAWL LABUH CHIFFON BUBBLE DOUBLE LOOP AUNI M & XL

Assalamualaikum..

Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah diberi kesempatan utk update stok terkini.Jom kita tengok apa yg menarik tentang shawl 2 muka Auni.
Ada di sini peminat shawl tanpa awning?
Ada 2 pilihan saiz sahaja. Saiz M & XL.

Jom baca keterangan dgn lebih lanjut:-

===============
SHAWL DOUBLE LOOP AUNI
===============
❤ X sampai 3 minit dah siap pakai
❤ Mudah bentuk walaupun tanpa awning
❤Material Kain chiffon bubble
❤Double loop/ 2muka
❤Senang gosok, x renyuk pulak tu
❤Kain ringan dan lembut
❤Kelabuhan depan dan belakang lebih kurang sama
❤ Saiz  M dan XL
❤ Terdapat 11 pilihan warna menarik
Info : Ketinggian model 165cm
==========
INFO HARGA
==========


SAIZ XL

NP : RM 45
Promosi RM 39
Combo 3 helai RM 99

SAIZ M

NP : RM 39
Promosi RM 29
Combo 3 helai RM 79


POSTAGE :-

➡1 hingga 3 helai
RM8 SEM, RM10 Sarawak
RM 12 Sabah
Utk order.. boleh terus
klik link
www.wasap.my/60123634769 dgn segera. Stok terhad tau..πŸ’–



View depan belakang
Tinggi model 165cm








SAIZ M

Model memakai saiz M

WARNA-WARNA SAIZ M






TUDUNG UMRAH LABUH SOFT AWNING XL

Assalamualaikum dan selamat pagi

Alhamdulillah. Diberi kesempatan untuk update stok Tudung Labuh yg sesuai utk kegunaan umrah/haji mahupun kegunaan harian.

Material kain adalah masih sam iaitu denim cotton. Cuma bezanya kami gabungkan pelbagai kod dalam satu entry sekali.. ianya dikeluarkan berlainan batch jadi stuktur kain ada sedikit berbeza.

Walau bagaimana pun ianya masih lagi sejuk dan selesa utk dipakai.

Antara penerangan ringkas adalah seperti berikut:-

TUDUNG LABUH UMRAH BERDAGU Saiz XL

SALE !!RM45

HARGA ASAL RM48

(belum termasuk kos pos)
1 helai Kos pos rm7(sem), rm10(ss)
2helai kos pos rm8(sem),rm11(ss)
3 helai kos poa rm9 (sem), rm12(ss)
==============

Keterangan lanjut:-

Tudung Labuh Berdagu Umrah (XL)

▶Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning
▶Material Body & Awning : DeCot yang lembut
▶Labuh diukur dari bawah dagu : 23-24 Inci
▶Bukaan muka saiz M : 22 - 24 inci
▶Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.
Nak order? Klik link wasap di bawah ini:-

www.wasap.my/60123634769
Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami.
Serious buyer sangatlah diutamakan.

Thursday, July 20, 2017

JUALAN PENGHABISAN STOK TUDUNG TWIST LABUH

Peminat Tudung Twist hard awning

Harga terjunam jatuh tangga lagi tergolek RM20 termasuk kos pos sem dan sabah/sarawak.

Syarat Pembelian 2 helai ke atas melayakkan utk mndpt free pos.
Yg ni keluaran HAZIQ SCARFT. 


Kalau yg biasa dan suka HAZIQ SCARFT akan tahu kain denimnya yang sejuk dan selesa dipakai.

Walau nampak macam awning patah tapi kalau digosok ia akan terbentuk semula.

Nak tahu lanjut tentang tudung.



Baca di sini..


Ada 3 sebab memgapa anda perlu memiliki Tudung Twist Malika ini.


1 - LIMiTED Edition
2- Harga Mampu & sangat Berpatutan
3- Hard Awning Denim (sekarang ni ramai yang buat soft awning sangat. Keluaran kali ini reserved utk peminat hard awning)

Keterangan lanjut tudung twist Malika ini.


- Saiz XL (labuh bawah dagu selepas pakai dlm 19 inci) ia juga bergantung cara pemakaian seseorang sebab ada yang suka buat scallop untuk tampak lebih kemas.


- Material denim yang sejuk dipakai.

- Hard Awning denim. Walaupun hard awning tetapi ianya boleh diurus jika digosok dengan baik.


Serious buyer only!
Nak order? WhatsApp 012-3634769(LIZA)
P/s: stok akan berubah dari semasa ke semasa.


JUALAN PENGHABISAN STOK TUDUNG LABUH INSTANT SAIZ L,XL.

Harga RM20 sehelai termasuk kos pos sem/sabah sarawak.(dengan syarat)

Harga berbaloi utk anda miliki. Pasni jangan tanya kami kalau stok dah tiada ya..

Ada lagi ni...nanti kami update lagi ya.

Syarat pembelian 2 helai ke atas untuk layak mendapat free pos.

Ada yg berkenan?

WhatsApp 012-3634769

Serious buyer only!

*NO FUSSY BUYERS*

Tarikh kemas kini 21.7.2017

                                 saiz L

                             saiz L
Saiz L


Saiz L

Saiz L


Saiz L


Saiz L haziq scarf


Ralat pada ukuran di gambar. Sebenarnya saiz M.
Haziq scarf.
Saiz M. Labuh depan dlm 18inci



Saiz xl
Berdagu
Alfaro

Saiz xl
Alfaro
Berdagu


Saiz L
Haziq scarf
Labuh bawah dagu 19"
Tidak berdagu
Denim+dobdye


Saiz L
Haziq scarf.
Labuh bawah dagu 19inci
Tak berdagu
Denim+dobdye


Saiz xl
Labuh bawah dagu 23"
Tidak berdagu
Haziq scarf





Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads